Ski

Ski

Posted on by mindish

Pyntaberget Hotell ligger midt imellom Kvitfjell Alpinanlegg og Gålå Ski og Sommer Arena .

Kvitfjell Alpinanlegg består av tre sammenknyttede deler med et familievennlig område på Kvitfjell Vestsiden og et på Varden. På Kvitfjell Øst (ofte referert til som Mellomstasjonen) finnes World Cup-bakken og andre utfordrende nedfarter. Skianlegget har 33 nedfarter og det finnes 14 heiser. I tilknytning til alpinanlegget finnes det også langrennsløyper med en total lengde på 600 km.
Anlegget ligger 26 km sør for Pyntaberget Hotell.

Gålå Ski og Sommer Arena som har sju skiheiser og 15 nedfarter. De tilbyr aktiviteter sommer og vinter. Gålås langrennsløypenett holder høy kvalitet og er en del av det 630 km lange løypenettet i området. Gålå er også det stedet der Peer Gynt-stemnet ved Gålåvatnet blir fremført om sommeren og Nissene på Gålå om vinteren. Dette anlegget ligger 23km nord for Pyntaberget Hotell